26 junio 2014

ORGANITZADOR DE CABLES

Sou d' aquelles persones que teniu tots els cables en un calaix? Jo ho era però ja n' hi ha prou!! Avui us presento una manera per ser més organitzats: l' organitzador de cables reciclat!! Només heu de seguir els següents pasos: 


Només necessiteu:
  • 1 Capsa de sabates
  • Tisores
  • Paper de regal per a forrar-la
  • Cinta adhesiva
  • Rotllos de paper de vàter 
  • Tots els cables que tingueu apilonats en el calaix !!


Pas 1: Agafa la capsa de sabates i retalla la tapa (si es vol es pot deixar i fer l' organitzador amb tapa, però sense és més còmode i accessible


Pas 2: Forra la capsa amb el paper de regal com si fos qualsevol envoltori i utilitza la cinta adhesiva per a que quedi sense arrugues. Fins que quedi com a la imatge d' aqui baix.


Pas 3: És hora de pintar els rotllos de paper de vater, en el meu cas només n' he pintat alguns saltejats de color rosa per a que no es veiés tant igual però els podeu decorar amb pintura de qualsevol color que quedi bé amb el paper utilitzat i fins i tot els podeu forrar amb el mateix paper de regal o un altre similar. 


Pas 4: Això ja va tenint forma i és hora de col·locar els rotllos dins la capsa. Com veieu jo he utilitzat rotllos de diferents mesures i per a col·locar totes aquells carregadors o cables que no capiguen he utilitzat una capsa de galetes tallada per la meitat, això ho deixo a la vostra elecció, es podeu fer moltes combinacions!!


Pas 5: s' ha acabat!!!!! Ara ja podeu posar tots aquells cables que tenieu tirats pel calaix de manera més organitzada. Ja no trigareu anys i panys per a buscar el carregador de la càmera.


Fins aquí el DIY per aquells més desordenats, espero que hagi arribat als vostres calaixos, els vostres cables i la paciència per a buscar-los us ho agrairan!!!

1 comentario: