21 junio 2014

BENVINGUT ESTIU

                                                              Ja és ESTIU!!!!!!!



Per això,us proposo diferents postres ben frescos que es poden elaborar a casa. Com a bona infermera us proposo menjar molta fruita, ja que aporta moltes vitamines i us farà estar ben hidratats i nutrits, i també mantenir la forma per poder-la lluir!!!

Fruites exprimides i congelades
Us deixo un tutorial on explica com realitzar aquest postre: 


Cíndria
Només necessiteu un motlle amb aquesta forma i clavar-li un pal de gelat per a tenir aquest postre refrescant. Una altre opció és fer gelat de cíndria: http://www.youtube.com/watch?v=7rx_kqphKek


Petit Suisse gelat
Segur que la gran majoria dels visitants ha realitzat alguna vegada aquest gelat. Nomes cla treure-li la tapa a un petit suisse, clavar-li el pal del gelat i posar-lo al congelador


Macedònia de fruites 
Cal que elegiu les fruites que més us agradin (i aquelles que no també) i tallar-les.


Sandwich de nata
A través del següent tutorial es realitza el gelat del sabor que es prefereixí: http://www.youtube.com/watch?v=FWhfs3G43fA Després només caldrà tallar-lo a la mida necessaria i acabar-lo amb dues galetes napolitanes. 


Fruites amb yougurt

Un altre postre molt refrescant és una petita macedònia banyat amb yougurt (millor natural, tot i que es pot barrejar amb el que més agradi).


Fondue de chocolata amb fruita
Aquest postre conté més calories però de tant en quant no fa mal!! 


Espero que us hagin agradat els postres i que durant l' estiu us animeu a fer-ne algun i el pogueu compartir amb nosaltres!!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario